EPILACIJA LASEROM

pdGP043007-lotusRGB-200Različiti su razlozi zbog kojih se uklanjaju dlačice na licu ili tijelu. Neki su zdravstveni, neki kozmetički, jednostavno težimo za osjećajem potpune ljepote.
Sve više ljudi želi tretman koji je efikasan, brz i komforan.
Kako bi udovoljio ovim željama, LUMENIS, vodeća tvrtka za lasersku tehnologiju predstavio je novi usavršeni  LIGHT  SHEER  DESIRE  laser za epilaciju.
Pigmenti locirani u folikuli dlake absorbiraju lasersko svjetlo, te se na principu selektivne fototermolize uništava korijen dlake. Laserom se tretira više dlačica odjednom, te se velika područja kao što su noge, ruke ili leđa kod muškaraca mogu kompletno obraditi za nekoliko sati, a određene zone na lice za 10-15 minuta. Profesionalan tretman nudi osobnu konzultaciju koja vam pruža potrebne informacije u vezi mogućeg uzroka vašeg problema s dlačicama te plan za pouzdano i trajno rješenje.

 

ELEKTROEPILACIJA

Osvježite se…..Budite sigurni u sebe…….Uživajte!

paa174000026-retRGB-200Ponekad nam je neugodno otvoreno govoriti o problemima s dlakama. Ako i vi imate taj problem, niste jedini. Iznenadili bi se kad biste saznali koliko žena i muškaraca, baš kao i vi imaju taj problem. Različiti faktori kao što su naslijeđe, hormonska funkcija, količina i struktura dlaka, prethodne metode uklanjanja dlačica, neki lijekovi i stres, pa i neke normalne pojave kao što su pubertet, trudnoća i menopauza mogu potaknuti rast dlačica. Rješenje koje ste tražili je elektroliza. Elektroliza je mnogo više nego što mislite. To je jedina metoda trajnog uklanjanja dlaka koja vam može pomoći da dobijete i zadržite lijep, gladak izgled bez neželjenih dlaka. Napredna tehnologija i protokoli tretmana popravili su cjelokupni doživljaj. To je ugodan način osvježenja izgleda, većeg samopouzdanja i još više uživanja u životu.

link

 

 

 

TRAJNA ŠMINKA

Sve prednosti trajne šminke teško je nabrojiti. Permanent make-up kreira vaše obrve, liniju očiju, oblikuje vaše usnice. Riječ je o šminki koja se ne skida, pouzdana je  u svim situacijama, vremenskim i toplinskim uvijetima. Izrazito je pouzdana za osobe koje nose kontaktne leće ili naočale, te za osobe koje su alergične na kozmetičke preparate.

NJEGA LICA I TIJELA VRHUNSKIM KOZMETIČKIM PREPARATIMA MURAD

Krsek-200Uistinu, najbolji spoj prirode i znanosti. Svi tretmani  bazirani su na znanosti stanične vode, zaštićenom sistemu dr.Murada za hidrataciju stanica i zdravlje kože. Zaustavite znakove starenja, zaštitite se od štetnog utjecaja okoliša tretmanima sa C-vitaminom, vratite blistavost kože uz pomoć hormonske reaktivacije ili učvrstite svoje tijelo uz jedinstveni Muradov recept za lijepu kožu.Murad-Logo

Dr. Murad i Jagoda Kršek u salonu “Forma”